Vágólapra másolva!
Szepesi Nikolett azt állítja, hogy felhívta őt egy sportoló, és megfenyegette, mert szerinte róla szól a korábbi válogatott úszó "Én, a szexmániás" című könyvének egyik sztorija.

Megkapom majd, hogy kurva vagyok - kitálal a szexmániás magyar olimpikon

Az olimpiákon és az edzőtáborokban történt szexkalandjairól nyíltan valló Szepesi Nikolett könyve még nem jelent meg, de egy részlet már kikerült az internetre: "Te minek nevezel egy hatperces menetet? Egy olyan pasival, akit bálványozott az ország, a vízilabda-válogatott sztárja volt, egyik a sok közül. Szöszke fürtök, angyalarc, s mellé persze komoly kapcsolat, feleség, kisgyerek. De ez sem zavarta őt" - szólt a sztori.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A többszörös magyar bajnok úszónő a Blikk napilapnak elmondta, hogy a hétvégén telefonon megfenyegették őt. "Szombaton felhívott egy pasi, aki úgy gondolja, hogy róla szól az egyik történet. Okoskodott, követelőzött, mondta a magáét, sőt még a feleségének is átadta a telefont. Röhejes az egész, én egyből jeleztem, nem értem, miért vette magára azokat a mondatokat, ő viszont - úgy, hogy mellette ült a neje - nem tágított, perrel fenyegetett, mert neki meggyőződése, hogy róla írtam ezeket a sorokat. A fejemhez vágta, hogy ideje lenne felnőnöm és követelte, hogy húzzam ki az ominózus részt. Azt feleltem neki, hogy majd én eldöntöm, mit csinálok. Erre azt válaszolta: márpedig jobban teszem, ha megfogadom a tanácsát, különben nagy balhé lesz. Azóta is hívott párszor, de többet már nem vettem fel neki a telefont. Az elmúlt hetekben kaptam hideget-meleget, de hiába, pontosan tudom, mit csinálok. Ha kell, meg tudom védeni magam - akár a bíróságon is" - nyilatkozta Szepesi.