Vágólapra másolva!
Biztosan nem lesz ott a Baltimore Ravens elleni főcsoportdöntőben Rob Gronkowski, a New England Patriots tight endje.

A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) Amerikai főcsoportjának (AFC) elődöntőjében a Patriots hazai pályán 41-28-ra verte a Houstont, ám vezéráldozatot is követelt a győzelem.

Tizenegy elkapott touchdwonjával az idébyben Rob Gronkowski a New England legjobbja ebben a mutatóban, de a Texans ellen már az első negyedben ráesett a korábban műtött karjára, amely tavaly november után most ismét eltört.

A videón látottak miatt fog nagyon hiányozni Gronkowski a Patsnek:


"Az orvosok hoztak egy szakmailag megalapozottnak tűnt döntést, azaz, hogy játszhat Gronkowski, ezért mi pályára is küldtük. Nehéz lesz nélküle" - mondta Bill Belichick vezetőedző.

Valószínűleg Danny Woodheadet is elveszítette a Patriots, miután a running back szintén megsérült az első negyedben. A New England a hétvégén hazai pályán játszik a Baltimore Ravensszel, a két csapat tavaly szintén összecsapott egymással az Amerikai főcsoport fináléjában, akkor a Patriots 23-20-ra nyert, és bejutott a Super Bowlba. A Nemzeti főcsoport döntőjében az Atlanta Falcons a San Francisco 49ers csapatát fogadja.