Vágólapra másolva!
Michelisz Norbert az első futamon negyedik lett, a másodikat pedig egy csúnya baleset miatt nem tudta befejezni a túraautó-vb (WTCC) idényzáró, makaói futamán. A magyar versenyző összetettben a hatodik helyen zárt.

Michelisz az első futamban Robert Huffot és Tiago Monteirót üldözte, de végül egyiküket sem tudta megelőzni, így negyedikként zárt, a győztes a francia Yvan Muller lett.

A második felvonásban Michelisz az első kanyarban próbált a belső íven előnyt szerezni két riválisával szemben, de összeért az autója Tom Chiltonéval, emiatt kitört a jobb első kereke, és a szalagkorlátnak ütközött, majd többen is belementek. Michelisznek szerencsére nem lett baja, de az autóból roncs lett, saját bevallása szerint még sosem tört össze ennyire autót.


A baleset után egy félórás kényszerszünet következett, míg eltakarították a baleset nyomait, majd újraindult a futam, de egy újabb tömegkarambol miatt ismét félbeszakították a versenyt. Harmadjára aztán már sikerült befejezni, Huff győzött Pepe Oriola és Tom Coronel előtt. Összetettben Yvan Muller végzett az élen hatalmas fölénnyel, Michelisz 185 pontjával a hatodik lett az idei sorozatban.