Vágólapra másolva!

Új csapatban játszik Dárdai Pál

2 világbajnoki cím, 2 Európa-bajnoki cím, 6 Bajnokok Ligája-győzelem - kevés magyar futballista mondhatja el magáról, hogy ilyen trófeákkal felvértezett csapattársai vannak. Dárdai Pál most ilyen társaságba került, amikor Európa egyik vezető online szerencsejátékcégének, a Betclic-nek lett a nagykövete.

Forrás: Action Images

A 61-szeres magyar válogatott ex-futballista mellett ugyanis többek közt Marcel Desailly, Ruud Gullit, Karel Poborsky, Thomas Berthold, Dan Petrescu és Arrigo Sacchi is képviseli a vállalatot. "Nagyon örülök, hogy ekkora legendák közé kerülhettem!" - mondta Dárdai. A nemrég visszavonult labdarúgó az ezredforduló magyar futballjának vitathatatlanul egyik legmeghatározóbb játékosa volt, berlini klubrekorderként 286 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára, két alkalommal a német Ligakupát is elnyerte. Aktív pályafutása után sem hagyott fel a labdarúgással, jelenleg Németországban fiatalokkal foglalkozik.

"Nem szeretnék túl nagy lépcsőket ugrani, először utánpótlás szinten szeretnék bizonyítani, jelentkeztem a pro-licences tanfolyamra, aztán meglátjuk, mit hoz az élet. Mindenképpen edzőként képzelem el a jövőmet" - vallott terveiről a pécsi származású futballista, aki idehaza az NB II-es válogatott felkészülését is irányítja. A játékos három fiúgyermeke jelenleg is a berlini utánpótlásban futballozik, így minden esély megvan rá, hogy újabb Dárdaik hozzanak majd dicsőséget a magyar labdarúgásnak.
Dárdai kifejtette, miért vállalta az új feladatkörét a Betclic csapatában: "Profizmus, megbízhatóság, maximalizmus - hitem szerint ezek jellemezték annak idején az én játékomat, és ezek jellemzik a Betclic-et is. Egy olyan oldalnál, ahol a monacói hercegi család is társtulajdonos, azt hiszem, minden a helyén van, hogy sikeres legyen az együttműködésünk."


Végül Pali természetesen elmondta véleményét a pénteki Magyarország-Románia mérkőzéssel kapcsolatban is: "2-1-es magyar sikert tippelek, és ezt nem csak a »magyar szív« mondatja velem. A támadóinkban benne van a két gól, egyben van most a csapat, és bízok benne, hogy nyerünk a zárt kapuk ellenére is. Nagyon sajnálom, hogy ezt a mérkőzést nem élvezhetik a nézők a helyszínen, igazi futballünnep lenne egy teltházas magyar-román a Puskás Ferenc-stadionban."


Dárdai tippje 10,00-es oddsszal tehető meg a Betclic oldalán, míg a magyar győzelemre 2,60-as szorzóval fogadhatunk. Az összes friss szorzót ide kattintva érheti el a Betclic honlapján.