Vágólapra másolva!
Martellus Bennett, a New York Giants amerikaifocistája már öt ember életét mentette meg, legutóbb vasárnap este, a Green Bay Packers elleni meccs után mutatta meg szuperképességét.

Meg akar ölni - taxist fojtogatott egy NFL-focista

Az NFL legutóbbi fordulójában a címvédő Giants 38-10-re verte a Packers csapatát, majd a találkozó után, az öltözőbe menet Martellus Bennett megállt aláírást osztogatni. Oda akarta adni a szurkolóknak a meccsen viselt kesztyűjét, ám egy férfi annyira lelkesen hajolt le érte, hogy átbukott a korláton, öt méter magasból zuhant volna le, de Bennett elkapta.

"Nem nagy ügy. Igaz, úgy akartam elkapni, mint Superman Loist, de nem sikerült. A nagy súlytól hátraléptem, mögöttem pedig állt egy operatőr. Tudjuk, hogy ők a kevésbé sportos férfiak közé tartoznak, amikor pedig ráléptem, egyből elesett, és magával is rántott bennünket" - mondta a 25 éves, 198 centi magas, 120 kilós Bennett, majd hozzátette, hogy ő volt a hatodik ember, akinek megmentette az életét.

Forrás: AFP/Getty Images/Alex Trautwig
Bennettnek mindegy, hogy labda, vagy ember száll felé, elkapja

"Egyszer egy texasi kosármeccsen beözönlött a pályára a közönség, és elsodort egy kisifút. Mindenki rajta taposott, de odaszaladtam, és kiemeltem a tömegből. Végül megúszta egy kar- és csuklótöréssel."

Bennett - akárcsak testvére - végzett vízimentő is, összesen 12 fuldoklót mentett már ki a vízből. Elmondta, hogy ezek közül négyen voltak valóban életveszélyes helyzetben. "Régóta mentek már embereket, csak csinálom, amit egy hétköznapi szuperhősnek kell" - viccelődött Bennett.