Vágólapra másolva!
Minden idők egyik legfurcsább touchdownjával nyert a Seattle Seahawks a Green Bay Packers ellen a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti rangadóján.

A Packers 12-7-re vezetett idegenben, amikor az utolsó másodpercben, negyedik kísérletre a Seahawks újonc irányítója, Russell Wilson előre ívelte a labdát, a célterületen belül a hazaiak elkapója, Golden Tate előbb ellökte az ellenfél egyik védőjét, majd a Green Bay egy másik játékosa, MD Jennings elkapta a labdát, de Tate megpróbálta kivenni a kezéből. A játékvezetők sztrájka miatt beugró pótbírók is tanácstalanok voltak, egyikük azt mutatta, hogy nem sikerült az elkapás, a másik szerint viszont touchdown született, így jöhetett a videobíró. A visszanézés után megadták a TD-t, arra hivatkozva, hogy páros elkapás volt, ilyenkor pedig a támadó a kedvezményezett.


Az ESPN élő közvetítése az NFL történetének legbizarabb, az NFL.com pedig a legkaotikusabb touchdownjának nevezte a jelenetet. A meccset végül 14-12-re a Seattle nyerte, így 2-1-es, míg a Green Bay 1-2-es mutatóval áll.