Vágólapra másolva!
Roberto Carlos, az Anzsi Mahacskala ideiglenesen megbízott vezetőedzője megelégelte az újságírók találgatásait, és úgy döntött, hogy egy ideig nem nyilatkozik.

Az utóbbi napokban számos olyan cikk jelent meg, amelyben a 38 éves brazil klasszis a dagesztáni klub átigazolásairól nyilatkozott. Az egyik nap állítólag a Steven Gerrard, Frank Lampard, Robert Pires, Fabio Capello négyest említette, majd a Nicolas Anelka, Robin van Persie, Nené hármasról beszélt, ám Roberto Carlos szerint mindezt csak az újságírók találták ki.

"Egyetlen interjúmban sem említettem konkrét neveket, a bedobott focisták csak kitalációk. Elegem van a médiából, mostantól nem nyilatkozom" - mondta a Ria Novostinak Roberto Carlos.

Közben az átigazolási pletykák gyártása nem állt le, az angol The Sun szerint Ashley Cole lehet Dzsudzsák Balázs klubjának következő szerzeménye. A Chelsea-nél a nyáron lejár a 30 éves balhátvéd szerződése, a lap pedig úgy tudja, hogy az oroszok heti 200 ezer fontos (67,6 millió forint) fizetést ajánlanak neki.