Vágólapra másolva!

Karacs szerint nem marad siker nélkül az ország

Szombaton a legnagyobb K-1-es sztárokkal mérik össze erejüket a magyar versenyzők a Papp László Sportarénában megrendezendő It's Showtime gálán. A főmérkőzés magyar részvevője, Karacs Attila természetesen hazai sikereket vár.

Az eseményre való felkészülés közben több sérülés is nehezítette a szervezők dolgát, hiszen Ricardo Fyett és a Daniel Ghita mellett a nyíregyházi Tóth István sem tudja vállalni a fellépést. A románok új K-1 bajnoka a budapesti gálára való felkészülés közben szenvedett kisebb sérülést, így nem lép szorítóba szombaton. Tóth István sem tud kiállni Murthell Grounharttal, ő szintén edzés közben szenvedett lábujjtörést egy héttel ezelőtt. Így a szlovákok sztárja Vladimir Moravcik kapja meg a lehetőséget a Predátor becenévre hallgató harcos ellenében.

A sérülések nem fogják befolyásolni a gála színvonalát, hiszen olyan versenyzőket sikerült a sérültek helyére állítani, mint például az MMA egyik népszerű alakja, Rodney Glunder, aki a cseh sztár Ondrej Hutnik ellen mérkőzik. Zathureczky Zsolt valószínűleg nem örül az ellenfélcserének, hiszen Sander Duyvis ellen kell bizonyítania, ami cseppet sem lesz könnyű feladat a számára.

A "King of the Ring" világbajnok Németh Tatár Gábor egy román kihívót kapott, aki már rég óta feni a fogát a magyar versenyzőre. Kalaman Toth többször jelezte a magyar csapatnak a Super GP után, hogy szeretne megmérkőzni hazánk legjobb nehézsúlyú MMA-harcosa ellen, amire most lehetősége nyílik.

A Björn Bregy elleni főmérkőzésre készülő Karacs Attila nemrégiben érkezett vissza Magyarországra hollandiai edzőtáborából. "Lesznek hazai győzelmek, hiszen mindegyik magyar versenyző jó állapotban van" - mondta. "Biztosra itt sosem lehet menni, de nem marad magyar sikerek nélkül az ország, ebben biztos vagyok. Már várom az ütközetet!"

A hetven kilogrammos versenyzők egyik legismertebb alakja mindenképpen Gago Drago, aki a K-1 Max döntőiben éppen olyan közkedvelt figura, mint az It's Showtime eseményeknek. Az örmény világsztár ¬Szűcs Barna ellen mérkőzik.

A gála szombaton 18 órakor kezdődik, a belépőjegyeket a helyszínen, valamint a Ticket Expressz jegyirodáiban lehet vásárolni.