Vágólapra másolva!
A Tennesse-Buffalo mérkőzéssel megkezdődött az előszezon az NFL-ben, és az új idény első touchdownja (hat pontot érő támadásbefejezés, amikor az egyik csapat a másik célterületére viszi be a labdát) egészen különlegesre sikerült.

A Titans 40 yardra volt a Buffalo célterületétől, de Kerry Collins irányító hiába próbálkozott több variációval is, három kísérletből sem sikerült előrehaladnia a Tennesee-nek.

Ilyenkor negyedikre általában elrúgja a labdát a támadó csapat (ezt hívják puntnak), hogy az ellenfél minél messzebbről indíthassa saját akcióját. Jött is az illetékes, A.J Trapasso, aki azonban nem rúgta el a labdát, hanem egy trükkös mozdulattal a háta mögé dugta, és mire a Buffalo-játékosok felocsúdtak, Trapasso már száguldott a célterület felé.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3w6qG2Nk833MWlsk


40 yardos touchdownja a futójátékosoknak is becsületére válna, nem hogy egy rúgónak, ráadásul Trapasso nem is az elsőszámú punter a Titansnél. A meccset végül 21-18-ra nyerte a Tennessee, amelynek játékosai megemlékeztek a csapat egykori irányítójáról, a nemrég meggyilkolt Steve McNairről.