Vágólapra másolva!

Napi 20 perc mozgással az egészség megőrzéséért

Ősi, több ezer éves hagyományokon alapuló mozgásmeditáció európaiak számára használhatóvá tett változata ismerhető meg és ki is próbálható a november 29-én, Budafokon megrendezésre kerülő egészségnapon.

A vérkeringés frissítését az izületek megterhelését elkerülve folyamatosan végzett lágy mozdulatok segítik. A légzés és mozgás összehangolása a vegetatív idegrendszer működését harmonizálja. Az izmok megfelelő ritmusban történő nyújtása, feszítése elősegíti a salaktalanítást, a káros anyagok kiürülését a szervezetből.

A tudatosan felépített mozdulatsor a test egészét végigmozgatja annak túlerőltetése mélkül. A gerincoszlopot tartó hátizomzat erősítésével, annak helyes tartásban történő megtámasztását éri el húzódásveszély nélkül. Összes szervünk oxigénellátása fokozódik, amivel optimális működést érünk el, elfáradás helyett felfrissülünk. Mindezt nyugodt zenére, kellemesen ellazult állapotban.

A gyermekkorban természetes mozgás örömét életünkbe visszavarázsló, napi háromszori gyakorlással elsajátítható gyakorlatok otthon, szabadon megválasztott időpontban napi 20 percet rászánva, egészségfenntartó hatással ajándékozzák meg azokat, akik saját kezükbe veszik egészségük sorsát.

Szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Magyar Egészség-őr Alapítvány díjmentes masszázzsal, homeopátiás tanácsadással, Chi-gépes kezeléssel november 29-én, Budafokon az Ipartestület székházában (Bp. XXII. Mária Terézia u. 60.) megrendezésre kerülő egészségnapon.