Vágólapra másolva!
"Messi a félpályáról indulva csodálatos szóló után pazar mozdulattal emelt a hálóba" - szép, szabályos mondat kétségtelenül, ám még ha a nyelv lehetőségeihez képest sikerül is a legprecízebben leírni az akciót, a gól látványának élményét aligha tudjuk megközelíteni vele. Túllépve a sportújságírás ezen régi fogytékosságán 2007-ben az írásbeli tájékoztatáson túl igyekeztünk napi rendszerességgel meg is mutatni a legérdekesebb jeleneteket. Az év végéhez közeledve pedig újra átnéztük az idei sportvideó-termést, és kicsemegéztük a legjavát.     

Egyelőre nem tudni, vajon jövőre is Várhidi Péter irányítja-e majd a magyar labdarúgó-válogatottat, vagy esetleg az MLSZ vezetőinek sikerül egy nevesebb külföldi szakembert megnyerniük a nemzeti csapat kispadjára. Nagyot fordult a világ augusztus óta, mert bár a közvélemény nagy része most is Várhidi maradása mellett van, az Olaszország elleni diadal után valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy pár hónap múlva egyáltalán felvetődhet a kapitányváltás lehetősége.

Nézzük meg újra világbajnokverés a feledhetetlen pillanatait!

Forrás: MTI
A mérkőzés összefoglalója

Alig telt el néhány nap Geráék győzelme után, és máris újabb világraszóló magyar pordukciót ünnepelhettünk. A női tenisz elitjébe idén berobbanó Szávay Ágnes nagy menetelésbe kezdett a US Openen, egyéniben a negyed-, párosban a nyolcaddöntőig jutott. A hazatérő teniszezőt több száz rajongó várta a Vasas sporttelepén rendezett közönségtalálkozón, a szerencsések néhány percig játszhattak is a klasszissal.


Nemcsik Zsolt, Lontay Balázs, Szilágyi Áron és Decsi Tamás is méltán fürödhetett a szurkolók szeretében, miután októberben aranyérmmel tértek haza a szentpétervári vívó-vb-ről. Megérkezésekor így köszöntötték a világbajnok kardcsapatot a repülőtéren.


Azért nem mindenkinek jutott ilyen szívélyes fogadtatás Ferihegyen, kevésbé volt barátságos a hangulat például, amikor áprilisban a magyar-horvát pályázat kapott szavazat nélkül bukta el az Eb-rendezésért folytatott versenyt. A történtek Mészöly Kálmánt is megviselték kissé.