Vágólapra másolva!
Az NFL 14. játékhetének nyitómérkőzésén a Washington Redskins 24-16-ra legyőzte az előző szezonban Super Bowlt játszó Chicago Bearst. A meccs érdekessége volt, hogy sérülés miatt mindkét gárda kénytelen volt már az első félidőben lecserélni kezdő irányítóját.

A Bears irányítója, Rex Grossman az első, míg a wahingtoni Jason Campbell a második negyedben volt kénytelen elhagyni a pályát, mindkettőjüknek a bal térde sérült meg.

Brian Griese és Todd Collins személyében két igazi veterán érkezett, hiszen előbbi 32, míg utóbbi 36 éves, ráadásul a Michigan egyetemen még együtt is játszottak.

A Grossman helyére beugró Griese-nek kevésbé ment a játék, már az első félidőben eladott két labdát, mindkettőt Shawn Springs halászta le. A csapatok a gyenge kezdés után a második félidőre jobban belejöttek a pontgyártásba, a Washington végig őrizte az előnyét, igaz, a Bears néha nagyon közel járt az egyenlítéshez.

Forrás: EPA

Jason Campbell hordágyon hagyta el a pályát, miután megsérült a bal térde

Todd Collins 1997 novembere óta nem passzolt egy meccsen két TD-t, teljesítménye nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Washington győzött 24-16-ra.