Vágólapra másolva!
Az NFL nyolcadik fordulójának zárómérkőzésén, a hétfő esti rangadón a Denver Broncos és a Green Bay Packers találkozott. A Broncos számára fontos lett volna a győzelem, hogy közelebb kerüljön a rájátszáshoz, de hiába mentette hosszabbításra a meccset a hazai csapat, a túlórában jött Brett Favre, a Packers veterán irányítója, és 82 yardos átadásával eldöntötte a nyitott kérdéseket.

A találkozó rendkívül kiegyensúlyozott képet mutatott, a két csapat azonos erőt képviselt. A Denver kezdte jobban a meccset, Jason Cutler passzát Tony Scheffler kapta el a célterületen belül, de erre még az első negyed végén válaszolt a Green Bay, Favre 79 yardos átadással találta meg James Jonest.

Az első félidőt a Packers zárta előnnyel, miután Mason Crosby 19 és 26 yardról is értékesített egy mezőnygól-kísérletet, de a Denver Jason Elam révén szépített. A hazaiak az utolsó két percen belül a vezetést is megszerezhették volna, azonban a Packers védőmunkájának köszönhetően be kellett érniük egy nagy sietve elrúgott mezőnygóllal, mellyel kiegyenlítettek.

Forrás: EPA

Favre 38 évesen is parádés passzokat ad a társaknak

A hosszabbítást a Green Bay kezdhette, és Favre nem húzta sokáig a találkozót, rögtön az első játék során 82 yardos TD-passzt adott Greg Jenningsnek, így a találkozót a vendégek nyerték 19-13.