Vágólapra másolva!
A magyar férfivízilabda-válogatott nyolcgólos vereséget szenvedett az elődöntőben Olaszországtól a bangkoki Universiadén, amelyen a férfi kardcsapat a negyedik helyen végzett.

Kovács István pólósai a verseny honlapja szerint csupán két negyeden keresztül tudtak tapadni riválisukra, amely a harmadik és a negyedik negyedben héttel növelte a fordulásig szerzett egygólos előnyét és végül 14-6-ra győzött. A magyarok pénteken a spanyol gárdával mérkőznek a bronzéremért.

A vívók utolsó napi küzdelme során az egyéniben kiválóan szereplő férfi kardozók, illetve a női tőrözők csapatversenyeire került sor. A Lontay Balázs, Decsi Tamás, Nagy Pál összeállítású trió könnyed győzelemmel kezdett a nyolc között, az elődöntőben azonban nagy csatában kikapott az ukránoktól (42-45), majd a bronzmeccsen szintén nagy küzdelemben az oroszoktól is (41-45).

A női tőrözők a 16 között még magabiztosan verték Malajzia legjobbjait, a nyolc között azonban nem bírtak a dél-koreaiakkal. Férfi műugrásban Hajnal András az 1 méteres számban a 27. lett.