Vágólapra másolva!
A Magyar Amerikaifutball-csapatok Ligájának első osztályában a tavalyi döntős Debrecen Gladiators nagy csatában csikarta ki a győzelmet Budapesten, míg a Cowboys nagy lépést tett a Divízió 2-es csoportgyőzelem felé a Veszprém legyűrésével.

MAFL, divízió 2:
Budapest Cowboys - Veszprém Wildfires 27-6
A Budapest Cowboys és a Veszprém Wildfires az első csoportmeccse egy tavalyi kupameccs visszavágójának felelt meg, a találkozó a múlt őszihez hasonlóan a fővárosi csapat sikerével zárult, ám a veszprémi együttes rengeteget fejlődött tavalyhoz képest, ami bíztató jel lehet a jövőre nézve. Mivel a liga másodosztályának alapszakaszában minden csapat két meccset játszik, a Cowboys a győzelemmel fontos lépést tett a csoportelsőség felé.

MAFL, divízió 1:
Budapest Black Knights - Debrecen Gladiators 30-48
Az idénybeli első mérkőzését játszó Debrecen Gladiators a kiegyensúlyozott első negyed után felül tudott kerekedni ellenfelén, és a hátralévő három játékrészben uralni tudta a pályát. Változatosabb és eredményesebb támadójátékuknak köszönhetik a sikerüket, melyhez nagyban hozzájárult a Black Knights által eladott hat labda. A tavalyi döntős, idén a bajnoki címet megcélzó debreceniek így győzelemmel kezdték a szezont, míg a budapesti csapat 1-1-es mérleggel áll.