Vágólapra másolva!
A Magyar Amerikaifutball Liga első osztályában Budapest Black Knights 20-17-re verte a Szolnok Soldiers, míg a második vonalban a North Pest Vipers 32-14-re győzte le a a Zala Predators együttesét.

A MAFL Divízió I. alapszakaszának első visszavágója rendkívül izgalmas mérkőzést hozott a BVSC-pályán. A hazai Budapest Black Knights hamar elhúzott, ám alaposan visszavetette a lendületüket, amikor a kezdő futójátékosuk megsérült. A szolnokiaknak ezt, és a Lovagok által elkövetett hibákat is kihasználva sikerült ledolgozniuk a 14 pontos hátrányt, majd a vezetést is átvették. Azonban az erejük nem tartott ki a végéig, a Black Knights fél perccel a lefújás előtt újra az élre állt, majd meg is nyerte a találkozót.

A North Pest Vipers 140 néző előtt a Zala Predatorst fogadta a Divízió II-ben. Az első negyedben inkább ismerkedtek a csapatok, majd a másodikban a Vipers 14 pontot szerzett. A szünet után további 18 pontot ért el a hazai csapat, majd a Predators szépített, 14 pontot elérve a hajrában. Hiába készültek fel azonban alaposan a pestiek játékából, az újraszerveződött védelem meglepően jól teljesített. A zalaiak 49-ese, John Wall sok borsot tört a hazaiak orra alá, míg a másik oldalról Bóbis Szabolcs 3 TD-ja emelhető ki. Sajnos a mentősöknek is volt dolga, Galambos Ervint (ZP #84) és Medovarszki Zoltánt (NPV #25) szállították a balesetire, mindketten a kezükön sérültek.