Vágólapra másolva!
Két rendkívül impozáns külsejű és tartalmas kiadvánnyal bővült az idei sportkönyv-kínálat, az Aréna 2000 Kiadó ugyani megjelentette a labdarúgó Európa-bajnokságról és az athéni olimpiáról szóló albumát.

"Helyzet van! Mivel 2004 a labdarúgó Eb és az olimpia éve, kiadónk ismét megjelentette szokásos kiadványait. Olyan albumokat terveztünk, amelyek örök értéket képviselnek, akkor is, ha valaki öt-tíz év múlva veszi le a polcról" - mondta Ládonyi László, a kiadó ügyvezetője.

A 12. labdarúgó Európa-bajnokságra készült Euro 2004 című könyv (5980 Ft) mérkőzésről mérkőzésre feleleveníti a Portugáliában történteket. Az exkluzív képekkel illusztrált meccsek tudósításai mellett megszólalnak a főszereplők: a játékosok és a szövetségi kapitányok is. Mindemellett fontos szerepet kap a statisztika és az Eb-történelem is.

A XXVIII. nyári olimpiai játékok könyve, az Athén 2004 (6980 Ft) címet viseli, s 300 színes oldalon, kronológiai és sportági sorrendben mutatja be az Athénban történteket, különös tekintettel a nyolc magyar aranyéremre.