Vágólapra másolva!
Tracy McGrady finisbéli mélázását kihasználva, a végeredmény beállításával először vezetve nyert a New York Orlandóban. A Warriors hosszabb időre lesz kénytelen nélkülözni Danny Fortsont, a lepattanózás pillanatnyi legjobbját, akinek eltört a lába. A fiatal Trajan Langdon 31 pontot dobott a Clevelandben a Pistons 19 pontos megruházása során.

Fotó: Reuters

Outlaw menne, ha Rice hagyná...

"Tudtuk, hogy meg kell próbálniuk Armstronghoz passzolni a labdát, mert ő a legjobb büntetőzőjük. Nem értem, Darrell miért passzolt vissza, ahelyett, hogy tartotta volna a labdát, mert így faultolnunk kellett volna" - kommentált Childs. "Óriási volt. Le a kalappal a srácok előtt, Travis és Strick remekül dolgozott össze, Chris pedig jól fejezte be a támadást" - mondta Kurt Thomas. Ekkor a Magicnek még mindig volt lehetősége fordítani, de Armstrong rontott, McGrady meg nem tudott lepattanót szerezni. Az utolsó 2.6 mp-re így is az orlandóiaknál maradt a labda, ők végezhettek bedobást. McGrady - aki egyébként minden kategóriában csapata legeredményesebbje volt - Pat Garrityhez passzolt, ő viszont elhibázta dudaszóra hulló kosarát. "Adtunk nekik egy lehetőséget, de Garrity csak elrontotta. Ez nagy győzelem, igazán jól játszunk idegenben" - lelkendezett Childs. A Marcus Camby nélkül felálló vendégeknél Latrell Sprewell és Thomas 22 pontot szórt.

Fotó: Reuters

Sabonis tehetetlen Howard zsákjánál

Clevelandben a 24 éves Trajan Langdon eddigi legjobb meccsét játszotta, 31 ponttal zárt, a Cavs pedig mutatott egy 16-0-s szériát, miközben 117-98-ra elverte a Detroit Pistonst. Langdon, 1999 elsőként draftoltja 13/11-gyel dobott mezőnyből, ebben benne foglaltatik hat tripla-kísérlet, melynek mindegyike sikeres lett. Ténylegesen már pusztán a harmadik negyedbeli teljesítményével is egyéni rekordot döntött volna a másodéves védő, amikor az addigi 12-őt eggyel túllépte. A Cavs a '91-'92-es szezon óta nem kezdett ilyen jól, otthon 5-0-ra állnak, összesen 7-3-ra.

Fotó: Reuters

Lopez varázsolja le a labdát Dale
Davis kezéről


Washingtonban is simán nyert a Portland, melyben heten dobtak kétszámjegyűt, az élen Steve Smith-szel, aki 22-ig jutott.

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.