Vágólapra másolva!
Vince Carter lehet az NBA legjobb játékosa, de a Trail Blazers megmutatta a Raptorsnak, milyen az, ha csapat egy NBA-csapat. A Portland 86-80-ra nyert Torontóban, Dávid Kornél nem lépett pályára. A Lakers hosszabbítás után nyert Sacramentóban, Karl Malone pedig 1200. meccsén győzelemnek örülhetett az Orlando ellen.

Fotó: Reuters

Petterson (balra) és Wells mintha nem
tudna dönteni, kié legyen a labda

A magyar légiós régi csapata is kikapott: Antonio McDyess (16 pont, 11 lepattanó) és Keon Clark (16, 8) vezényletével a Denver Nuggets 17 pontos előnye a végére alaposan lecsökkent, de 89-85-re így is nyertek a Chicago Bulls ellen.

Fotó: Reuters

Ezerkétszázadszor is Malone!
Doleac is meghajlik a veterán
nagysága előtt

Sacramentóban nagy meccset játszottak, amelynek Kobe Bryant volt a főszereplője, bár a Lakers nagy embere, Shaquille O'Neal (33 pont, 16 lepattanó) mindkét mutatóban megelőzte őt. A Los Angeles Lakers úgy nyert 112-110-re a Kings ellen, hogy Bryant két duplával kiegyenlített a rendes játékidőben, majd csapat tíz pontjából nyolcat vállalt a ráadásban. Bryant 31 pontig jutott (sorozatban negyedszer ütve meg a harmincpontos határt), mind a 12 büntetőjét bedobta és letépett 10 lepattanót is.

Fotó: Reuters

A formagyakorlat győztese Duncan,
a meccsé pedig a csapata, a Spurs

Cuttino Mobley 23 pontjával a jó csapatnak távolról sem nézhető Houston Rockets hazai pályán (csodával határos módon) ötmeccses nyerő szériával bír, ezúttal 84-80-ra verték a Charlotte Hornets gárdáját, amelyben Baron Davis 20 pontja volt a legtöbb.

A Los Angeles Clippers idegenben verte 76-72-re a Vancouver Grizzliest, Lamar Odom 21 pontot, hat lepattanót és öt asszisztot jegyzett, Michael Olowokandi 14, Derek Strong pedig 13 ponttal segített, és a vendégek annak ellenére nyertek sorban másodszor, hogy négy meccs óta képtelenek 80 pont fölé emelkedni.

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.



Korábban:

A Philadelphia megszerezte sorban nyolcadik győzelmét is, ezzel 20 év után megismételve a csapat legjobb idénykezdését. A Phoenix győzelmi szériája immár hétmeccses, míg az Atlanta rövid fellángolása után ismét kikapott, akárcsak a Golden State, ez sorban hetedszer.