Társoldalunk:

Dennis Rodman mögött kemény hónap áll. Kezdődött abnormális házassági hercehurcájával, végződik egy perrel közte és a WCW, a pankrátorok világszövetsége között.Hulk Hogan és RodzillaAz excentrikus kosárlabdasztár egy hónap alatt megnősült, különvált, beperelték és most ő pereskedik, mert állítólag a WCW nem fizette ki teljesen a gázsiját, a mérkőzésért, amelyen „Rodzilla" néven szerepelt. Rodman keresete szerint 750 ezer dollár járt volna neki charlestoni vendégszerepléséért valamint daytonai bírkózásáért.

A 37 éves Rodman ezenfelül követeli a televíziós bevételek (mintegy 3,9 millió dollár) felét is, ami szerinte szintén jár neki. A WCW - természetesen ők értékesítették a mérkőzés közvetítési jogait - állítja, a kábeltévés pénzek fele jár Rodmannek, de a műholdasaké nem. E nézetkülönbség az oka a persekedésnek.

„Rodzilla" Karl Malone, a Utah Jazz centere, valamint Hulk Hogan és Diamond Dallas Page pankrátorsztárok társaságában bírkózott legutóbb, júliusban San Diegóban, a mérkőzés fantázianeve „Bunyó a strandon" volt.

A WCW elöljárói egyelőre nem reagáltak a keresetre.