Vágólapra másolva!

Knézy Jenő halálos beteg

Halálos kór támadta meg az ismert riportert, Knézy Jenőt. Gyomorrontásra gyanakodott, vírusra vagy fekélyre, ám szervezetében rosszindulatú daganatot találtak. Legfeljebb három hónapja van hátra - közölték az orvosok.

Knézy Jenő szervezetében, aki két hét alatt 16 kilót fogyott, rosszindulatú daganatot találtak az orvosok - írja a Nemzeti Sport. Három hónapja lehet még - így a szakvélemény, három hónappal ezelőtt egy makkegészséges, tetterős, életvidám riporter válaszolt olvasóink kérdéseire.

Állandó hasmenéssel kezdődött a lengyel-magyar meccs előtt, de nem panaszkodott. Egyre rosszabb lett a közérzete, valamilyen vírusos fertőzésre gondolt. A magyar-svéd Eb-selejtezőn is ő volt a kommentátor, de állapota nem javult, sőt.

Elkezdett fogyni, a húsvét utáni kedden kórházba ment kivizsgáltatni magát. Több liter folyadékot távolítottak el szervezetéből, de minden lelete negatív volt. A korábban soha nem betegeskedő, 59 éves Knézy Jenővel két hét után, nemrég tudatták: rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, rákos.

A legjobb esetben is három hónapja van hátra - vonták le a következtetést súlyos lebetegedése tempójából. Ne adja fel! - biztatta számos baráttal, kollegával együtt Kövesfalvi István is, a kapus meggyógyult.

Hazaengedik, infúziós kezelést kap, kéthetente három napra be kell feküdnie. Több mint harminc éve televíziózik, még írna egy könyvet, közvetítene egy meccset.