Ellepték Londont a vb-mezre vadászó nigériai szurkolók

Nigériai fociszurkolók
A nigériai válogatott szurkolói ellepték Londont
Vágólapra másolva!
Az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a D csoportban – Argentínával, Izlanddal és Horvátországgal – szereplő Nigéria nem tartozik az esélyesek közé, de a torna előtt már sikerült valamiben diadalt aratnia, ez pedig nem más, mint a mezszépségverseny.
Vágólapra másolva!

Az afrikai csapat világbajnokságra gyártott mezéből már a hivatalos szurkolói megjelenés előtt 3 millió előrendelés érkezett, ami világrekordnak számít. A Nike már korábban jelezte, hogy a sok megrendelés miatt egyesek csak jövőre juthatnak a mezükhöz, mert az elsődleges szempont a márkaüzletek ellátása lesz.

A Nike webshopjába péntek délelőtt került fel a nigériai dressz, a beszámolók alapján két perc alatt az összes raktáron lévő darab el is ment.

A gyártó csak az előrendelt termékekkel 255 millió dolláros bevételre tett szert.

A nigériai válogatott szurkolói ellepték Londont Forrás: Twitter

A nigériai válogatott hazai mezéhez az Arsenal sztárja, Alex Iwobi állt modellt még februárban, míg a másodikszámú szerelést a Leicester City játékosa, Wilfried Ndidi vezette fel. A tervezők a legendás 1994-es nigériai csapat meze előtt akartak tisztelegni a különleges mintázattal.

Az afrikai csapat közkedvelt szerelése szombat este debütál az angolok elleni felkészülési mérkőzésen, a londoni Wembley Stadionban.