Egyiptomnak az sem baj, ha Szalah nem épül fel a világbajnokságra

Egypt v Congo - WC 2018 qualify Egypt Salah Mohamed Salah Alexandria Egypt v Congo WC2018 qualify congo SPORT FOOTBALL AFRICA action score a goal COMMEMORATION International Team Soccer FIFA World Cup
Szalah lőtte ki a világbajnokságra Egyiptomot
Vágólapra másolva!
Héctor Cúpernek, Egyiptom szövetségi kapitányának akkor sem kell aggódnia, ha a Bajnokok Ligája döntőjében megsérült Mohamed Szalah nem épül fel a június 14-én kezdődő oroszországi világbajnokságra.
Vágólapra másolva!

A korábbi 51-szeres válogatott támadó, Ahmed Hosszám Huszejn Abd el-Hamíd, vagy ahogy mindenki ismeri, Mido, ugyanis felajánlotta szolgálatait a kapitánynak. A 2013-ban visszavonult játékos nem kevés fölösleget szedett fel magára az utóbbi években, de a közösségi oldalakon kapott szurkolói kritikák miatt mostanra megszabadult tőle, 37 kilót fogyott.

Előtte, utána Forrás: marca.com

A még mindig csak 35 éves játékos jobb formában érzi magát, mint korábban bármikor, és Twitteren keresztül üzent is Héctor Cúpernek, hogy ha esetleg csatárgondjai lennének, akkor rá számíthat.

„Mr. Cúper, tudom, hogy kétségbeesetten keres egy csatárt, aki kontráknál megjátszható elől. Ne keressen tovább - posztolta Mido a közösségi oldalán. - A válogatottban minden második meccsemre jutott egy gól, szóval garantálom önnek, hogy szerzek legalább egyet a csoportkörben."