Messiék a francia gyémántok ellen - előre hozott döntő a vb szuperszombatján

fbl Horizontal
Fans pose before the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between France and Argentina at the Kazan Arena in Kazan on June 30, 2018. / AFP PHOTO / Jewel SAMAD / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Nem kell már sokat várni, és hamarosan egy új világbajnokság kezdődik Oroszországban. A focivébék egyenes kieséses szakasza mindig rengeteg drámát és izgalmat tartogat, ezúttal pedig az erős kezdés kifejezés is találó, ha a szombati meccsekre tekintünk.
Vágólapra másolva!

A világbajnokság megkezdése előtt sokan akár a döntő párosításának is elképzelték az argentin és a francia válogatott találkozását. Amely létre is jöhetett volna, ha Messiék nem botladoznak Izland és Nigéria ellen, és megnyerik a csoportot. Ekkor két külön ágra megy a két csapat, most meg Kazanyban feszülnek egymásnak.

Reméljük, nem fognak összeveszni Forrás: AFP/Jewel Samad

Megírtuk, hogy a francia csapat az összes poszton jobbnak tűnik, mint az argentin, amelynek kulcsembere (egyesek szerint szövetségi kapitánya) ez az ember itt:

Az argentinok továbbra is Lionel Messitől várják a csodát Forrás: AFP/Olga Maltseva

Be is tette magát a kezdőcsapatba, amelyek így festenek.

Jó, legyünk megengedőek, Sampaoli a szövetségi kapitány (papíron legalábbis annak tűnik), szóval neki kellene valamit kitalálnia a bombaerős francia válogatott ellen. Viszont a franciák ezen a világbajnokságon még adósak a jó teljesítménnyel. A Dánia elleni meccsüket például 0-0-lal lazsálták le, de Peru és Ausztrália ellen sem úgy játszottak, ahogy sokan várták tőlük. A szurkolók Kazanyban viszont ellentmondást nem tűrően jelezték, ki lesz ezen a meccsen a győztes, és ki nyeri a világbajnokságot.

A franciák már döntöttek arról, ki lesz ezen a vb-n a világbajnok Forrás: AFP/Benjamin Cremel

Mi erre az argentinok válasza? Ez. Pontosabban ő.

Így mosolyog majd a meccs után is? Forrás: PHOTOSPORT/ANDRES PINA/PHOTOSPORT/Andres Pina/Photosport

Az Origo élő közvetítése 15.55-kor kezdődik, tartsanak velünk.