80 éves őstraktorral érkezik a focivébére a német törzsszurkoló

Hubert Wirth 10 napot szán az utazásra ezzel a csodával
Vágólapra másolva!
A 70 éves Hubert Wirth a 2018-as futball-világbajnokság egyik legőrültebb szurkolója, úgy is, hogy maga a torna még nem kezdődött el. A német férfi úgy gondolta, kihasználja, hogy nem kell repülőre szállni ahhoz, hogy eljusson a vb helyszínére, de nem autóval fog Oroszországba utazni.
Vágólapra másolva!

Az öreg Hubertnek van egy 82 éves, 1936-os évjáratú Lanz traktorja, ami szerinte tökéletes arra, hogy elutazzon Moszkvába. A férfi tíznapos menetidővel számol, valamint betervezett egy szünnapot is Fehérorszország fővárosában, Minszkben.

Természetesen nem kis feltűnést kelt a járgányával, ami mögé felcsatolt egy utánfutót, amivel a lakókocsiját vontatja. A túrára természetesen magával vitte hű társát, Hexe nevű kutyáját is.

Hubert Wirth és kutyája, Hexe a traktoron Forrás: euronews.com

Szemtanúk szerint a hatóságok sem tudják, mit kezdjenek a jelenséggel, ugyanis a traktor 30 kilométer per órás sebességgel közlekedik, amivel értelemszerűen nem mehetne autópályán. Wirth a fehérorosz határon bele is botlott néhány rendőrbe, akik büntetés helyett inkább megkérték, hogy vegyen matricát, majd folytathatta az utat.

Hogy a fanatikus eljut-e Moszkvába, azt nem lehet tudni, de biztosan rengetegen várják már, mióta híre ment az expedíciójának. Mi is csak drukkolni tudunk.