Messi doppingvizsgálattal ünnepelt

Argentína-Hollandia, foci-vb, vébé, Brazília 2014
SAO PAULO, BRAZIL - JULY 09: Arjen Robben of the Netherlands challenges Lionel Messi of Argentina during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between the Netherlands and Argentina at Arena de Sao Paulo on July 9, 2014 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Jamie Squire/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Nem a szerdai volt Lionel Messi karrierének a legjobb meccse, ettől független a négyszeres aranylabdás érthetően kitörő örömmel ünnepelte Argentína vb-döntőbe jutását.
Vágólapra másolva!

A saját büntetőjét gólra váltó támadó a meccs után sietett volna ünnepelni, de doppingvizsgálatra kellett mennie, ahonnan posztolt is egy képet, és köszönetet mondott mindenkinek.

"Doppingellenőrzésre kellett mennem, és nem tudom átélni az öröm perceit az öltözőben" - írta a 63 millió Facebook-követővel rendelkező Messi. "Büszke vagyok arra, hogy ennek a keretnek a tagja vagyok. Micsoda zseni minden csapattársam, micsoda meccset játszottunk, ez kész őrület. A döntőben vagyunk, élvezzük ki ezt. Már csak egy kis lépés hiányzik."

"Ölelést küldök egész Argentínának, és külön Jorge 'Topo' Lópeznek, ezt a győzelmet különösen neked ajánlom, barátom. Üdvözlöm a családot, hajrá!"