Óriásrovar ünnepelt Jamesszel

james rodriguez sáska
Colombia's midfielder James Rodriguez celebrates with a locust on his arm after scoring during the quarter-final football match between Brazil and Colombia at the Castelao Stadium in Fortaleza during the 2014 FIFA World Cup on July 4, 2014. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
Vágólapra másolva!
Nem mindennapi méretű rovar mászott James Rodriguez karjára a Brazília-Kolumbia mérkőzés hajrájában, a kolumbiai játékos észre sem vette. 
Vágólapra másolva!

Bizonyos források szerint szöcske, mások sáskát írnak, de az biztos, hogy magyar szemnek elborzasztóan nagynak tűnik a James Rodriguez vállára telepedő óriásrovar. A kolumbiai játékos észre sem vette, a sáska megpihent kicsit a támadó karján, aztán egyszerűen leugrott róla.

A rovar semmi perc alatt sztár lett a közösségi csatornákon. Voltak, akik szerint Rodriguez robot, és a sáska irányítja, mások szerint ez igazából nem is rovar, hanem egy pterodactyl, de a többség csak azon röhög, hogy az öt perc hírnévre utazott a rovar, mert pont a 11-esből szerzett gólját ünneplő játékos karjára telepedett.

Észre sem veszi Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Valamikor a büntető után ugorhatott rá, mert lövés közben még nem látszik, de amikor a gólját ünnepli Rodriguez, már ott van a karján a szörnyeteg.