A vb-negyeddöntő a munkánál is fontosabb

Juan Manuel Santos kolumbiai elnök a TV előtt szurkol a Kolumbia - Görögország mérkőzésen
Colombia's President and presidential candidate Juan Manuel Santos celebrates while watching the FIFA World Cup match between Colombia and Greece on TV, in Bogota, Colombia, on June 14, 2014. Santos, elected for the period 2010-2014, will run against the candidate of the Democratic Center party Oscar Ivan Zuluaga in the presidential run-off on June 15. AFP PHOTO/Raul ARBOLEDA
Vágólapra másolva!
Egész Kolumbia lázban ég a válogatott vb-negyeddöntője miatt, az elnök pedig egy kedves gesztussal lepte meg a kormányzati tisztviselőket.
Vágólapra másolva!

Kolumbia még soha nem jutott ilyen messzire világbajnokságon, így érthető, hogy az egész ország izgatottan várja, mire mennek James Rodriguezék a brazilok elleni negyeddöntőben.

Juan Manuel Santos úgy döntött, hogy a kormányzati tisztviselők pénteken kora délután hazamehetnek, hogy megnézhessék a helyi idő szerint 15 órakor kezdődő mérkőzést. A kormány abba is beleegyezett, hogy az egyes önkormányzatokon belül a döntéshozók határozzanak arról, hogy kik hagyhatják abba idő előtt a munkát pénteken a negyeddöntő miatt.

Santos elnök (középen) a helyszínen drukkolt a válogatottnak Forrás: AFP/Eitan Abramovich