Nem lúzercsapat a bosnyák

Vágólapra másolva!
Nem hibásak a játékosok, kár, hogy egy gól döntötte el a meccset. Safet Susic kapitány megmagyarázza a kudarcot. Teszi mindezt úgy, hogy nem foglalkozik a játékvezetővel.
Vágólapra másolva!

A bosnyák sikergenerációt sajnálja Safet Susic kapitány, mert nem élte túl a csoportkört a világbajnokságon.

Valóban, a selejtezősorozatban gólerős és ötletes játékkal tündöklő Bosznia-Hercegovina két meccs után egyetlen rúgott góllal, szerzett pont nélkül áll a csoport utolsó helyén, a Nigéria elleni 1-0-s vereség után eldőlt, már biztos, hogy nem juthat tovább a csoportjából.

A Dzeko, Pjanic, Misimovic, Ibisevic fémjelezte válogatott mindent megtett, de két meccsen ennyire volt képes. Susic sportszerűen nem a játékvezetőre fogja a vereséget, pedig a játékvezető egy teljesen szabályos gólt elvett a csapatától, les címén.

"Gratulálok Nigériának, jobban játszott, mint mi. Annak ellenére mondom ezt, hogy a mérkőzés úgy alakult, ahogy erre előzetesen számítani lehetett. Hozzáteszem, Nigéria jobban játszott ellenünk, mint Irán ellen, és volt egy gólunk, amit tévesen nem adott meg a játékvezető. De nem ezen múlt a győzelmünk" - mondta Susic

Kitért az Irán elleni zárómérkőzésre is: "Nehéz lesz motiválni a játékosokat, hogy kihozzák a legjobbat magukból. Emelt fővel szeretnénk búcsúzni!"