Meztelenül fürödtek a horvátok

Vágólapra másolva!
A horvát válogatott játékosai meztelenül fürödtek a csapat szállodájának medencéjében, ám két lesifotós csőre töltött kamerával figyelt a bokrok közül, és nyilvánosságra is hozta a képeket. A horvátok berágtak, nem beszélnek a média képviselőivel. 
Vágólapra másolva!

"Hogy éreznék magukat, ha az újságok meztelen képeket közölnének önökről?" - tette fel ingerülten a kérdést az esetet követően Niko Kovac szövetési kapitány a Praia do Forte-i sajtótájékoztatón.

"Biztosra vehetik, hogy ezek után a játékosaim nem állnak szóba a sajtó képviselőivel. Azt egyelőre nem tudom megmondani, hogy a sajtócsend csak néhány napra szól, vagy a világbajnokság végéig. A játékosaim látni sem akarják önöket, én pedig tiszteletben tartom a döntésüket. Senkit sem fogok önök elé ráncigálni, hogy nyilatkozzon" - füstölgött Kovac.

A szövetségi kapitány azt is elmondta, eddig elégedettek voltak a sajtó képviselőinek munkájával, az újságírók profin tették a dolgukat, de ezzel átléptek egy határt.

A kompromittáló felvételeken elsősorban a Southampton középhátvédje, Dejan Lovren, és a Lokomotiv Moszkva játékosa, Vedran Corluka áll a középpontban.

Horvátország 3-1-re elveszítette a vb nyitómeccsét Brazília ellen, második mérkőzésüket szerdán vívják Kamerun ellen Manuasban.