A Realt választaná a Barca helyett a vébé sztárja

James Rodriguez focivb
Colombia's midfielder James Rodriguez celebrate after the Round of 16 football match between Colombia and Uruguay at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro during the 2014 FIFA World Cup in Brazil on June 28, 2014. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
Az egész világ felfedezte magának James Rodriguezt, a kolumbiaiak támadó középpályását, aki eddig mind a négy vb-meccsén szerzett gólt, az Uruguay elleni nyolcaddöntőn kettőt is, amivel továbbjutatta csapatát.
Vágólapra másolva!

A 22 éves Rodriguez 2010 nyarán került át Európába az argentin Banfieldtól, a dél-amerikai játékosokat előszeretettel szerződtető Porto 7,5 millióért szerezte meg. Rodriguez három évet töltött a Portónál, majd tavaly nyáron 45 millió euróért vette őt meg a Monaco.

Rodriguez szerződése 2018-ig szól a Monacónál, ennek ellenére nem biztos, hogy a következő szezont is a francia bajnokság második helyezettjénél kezdi majd, mert a jól sikerült vébé után valószínűleg megkörnyékezi majd néhány nagycsapat.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Az egyik spanyol rádió munkatársa megkérdezte a góllövőlista éllovasát, hogy szívesen játszana-e Spanyolországban, mire Rodriguez azt felelte, a Primera División az álma, és ha rajta múlna, a Barca helyett a Real Madridot preferálná.