Higuaín megtisztelőnek érzi a Barcelona ajánlatát

Vágólapra másolva!
Gonzalo Higuaínt, a Napoli és az argentin válogatott csatárát a spanyol sajtó hírbe hozta a Barcelonával. Az olasz klub közleményben cáfolta a lehetséges átigazolást, de a csatár nyilatkozatai azt támasztják alá, hogy nem alaptalanok a sajtóhírek.
Vágólapra másolva!

A spanyol sajtóban vasárnap jelent meg először a hír, hogy a Barcelona új vezetőedzője, Luis Enrique szeretné megszerezni Gonzalo Higuaínt a Napolitól. Az olasz klub azonnal sajtóközleményben cáfolta az értesülést, mondván, hogy a "Higuaín lehetséges eladásáról szóló pletykák minden alapot nélkülöznek".

Az újságírók az Argentína–Bosznia-Hercegovina mérkőzést követően azonban megragadták a lehetőséget, hogy az érintett véleményét is kikérjék, ő pedig egészen más álláspontot képvisel az ügyben, mint a Napoli.

Gonzalo Higuaín jelenleg még a Napoli játékosa Forrás: AFP/Patrik Stollarz


"Természetesen örülök a Barcelona érdeklődésének, szerintem minden játékos így lenne ezzel a helyemben. A válogatottban nagyszerű érzés Lionel Messivel játszani, klubszinten is szívesen futballoznék vele egy csapatban. Ugyanakkor most a vb a legfontosabb a számomra, csak az előttünk álló feladatokra koncentrálok" - válaszolta a spanyol EFE hírügynökség kérdésére a középcsatár.

A 26 éves játékos egy évvel ezelőtt hagyta el a Real Madridot a Rafa Benítez vezette Napoli kedvéért, első Serie A-szezonjában 17 bajnoki találatig jutott.