Coentrao tudja, hogy véget ért a vébéje

Fabio Coentrao, foci, foci-vb, portugál fociválogatott
BRAZIL, Salvador : Portugal's defender Fabio Coentrao is injured during the Group G football match between Germany and Portugal at the Fonte Nova Arena in Salvador during the 2014 FIFA World Cup on June 16, 2014. AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF
Vágólapra másolva!
A Németország-Portugália mérkőzésen megsérült Fabio Coentrao számára alighanem véget ért a világbajnokság. A portugál védő szerint nem lefutott a verseny, csapata még simán továbbjuthat a csoportból. 
Vágólapra másolva!

A szegény embert az ág is húzza, a hétfői csoportmeccs alapján igaz a mondás a portugálokra is. A nem teljesen egészséges Cristiano Ronaldo után előbb Hugo Almeida, majd a Real Madriddal az idén Bajnokok Ligáját nyert védő, Fabio Coentrao is megsérült. Az eredmény sem kárpótolta a portugálokat, a 4-0-s vereség után két győzelemmel léphetnek tovább az egyenes kieséses szakaszba.

"Ez egy szomorú nap, valószínűleg az egyik legszomorúbb az életemben, de az eredmény ellenére azt mondom, hogy még mindig továbbjuthatunk a csoportból." - nyilatkozta Fabio Coentrao, aki combközelítő izomsérülést szenvedett. A védő hozzátette, tisztában van vele, hogy minden bizonnyal véget ért számára a világbajnokság. "Őszintén bevallom, szerintem nekem ennyi volt a vébé. Biztos vagyok benne, hogy komoly a sérülésem, ugyanakkor remélem, hogy esetleg tévedek. Sajnos a sérülés a futball velejárója" - mondta Fabio Coentrao.