A saját vállát veregette a belga kapitány

Vágólapra másolva!
Fabio Capello igazságtalan eredményről beszélt, míg Marc Wilmots úgy érzi, számukra csak csak most kezdődik a világbajnokság. Reakciók az orosz-belga meccs után.
Vágólapra másolva!

"Jó meccset játszottunk, és nagyon sajnálom a fiúkat. Két nagy helyzetünk is volt, a belgák pedig egy kontrából elmentek, és ez döntött. Őszintén mondom, hogy boldoggá tett az a játék, amit a csapattól láttam, és igazságtalannak tartom az eredményt, de ilyen a futball. Nincs más választásunk, Algéria ellen nyernünk kell" - nyilatkozta az orosz válogatott kapitánya, Fabio Capello.

Kollégája, a belga válogatottat a nyolcaddöntőbe vezető Marc Wilmots máshogy látta a meccset, ő azt mondta, megérdemelten nyertek. A győztes gólt a mindössze 19 éves csatár, Divock Origi szerezte, aki a csalódást jelentő sztár, Romelu Lukaku helyére jött az 57. percben.

"Talán meglepő volt, hogy őt cseréltem be, mert szinte ismeretlen volt, mielőtt beválogattam a vb-keretbe. Most viszont már mindenki ismeri őt" - fényezte a gólszerző mellett kicsit magát is Wilmots. A belga kapitány azt is elmondta, nagy volt a nyomás a csapatán, és felszabadító érzés, hogy továbbjutottak. "Most kezdődik igazán a vébé számunkra, és szeretnénk kiélvezni minden percét".