Suárez Koszovóba igazolhat

Luis Suárez uruguay labdarúgás foci
Uruguay's national football team player Luis Suarez, kicks a ball during a training session at the Uruguayan Football Association's sports complex in the department of Canelones, near Montevideo, on May 27, 2013. Uruguay will face France in a friendly match on June 5 and Venezuela in the South American qualifiers for the Brazil 2014 World Cup on June 11.
Vágólapra másolva!
A koszovói bajnoki hatodik Hajvalia csapata kölcsönvenné a Liverpooltól Luis Suárezt. Koszovó nem FIFA-tagállam, így a harapásért eltiltott uruguayi csatár nyugodtan játszhatna a koszovói bajnokságban.
Vágólapra másolva!

A koszovói Daily Sport és az angol Telegraph információi szerint nem marad futball nélkül a következő négy hónapban Luis Suárez. Ehhez nem kell mást tennie a harapás miatt négy hónapra eltiltott uruguayi csatárnak, mint aláírni a kölcsönszerződését a koszovói Hajvalia csapatához.

A koszovói Superliga hatodik helyezettje heti 1200 fontot kínál a csatárnak, a Liverpoolnak pedig 30 000 eurót fizetne, ha összejön a transzfer.

Az átigazolásnak semmi akadálya nem lenne, Koszovó ugyanis nem FIFA-tagállam, így Suárez négyhónapos eltitása alatt is futballozhat.