Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund második csapatában játszó Bajner Bálint biztos benne, hogy egyik csapat sem szorítja meg a németeket a világbajnokságon. A brazilok nem győzték meg, a meglepetést az olaszoktól várja.
Vágólapra másolva!

"A német futball most annyira erős, hogy nincs, pontosabban nem lesz ellenfele a világbajnokságon. Akkor sem esnek kétségbe, hogy ha kiesik Mats Hummels. Szerintem Höwedes húzódik középre és Durm megy ki az ő helyére. Lahm pedig marad a középpályán. A németek kapott gól nélkül nyerik meg a vébét " - mondta az Origónak Bajner Bálint, a Borussia Dortmund második csapatának támadója.

Bajner azt mondta, a németek magabiztos bemutatkozása megerősítette abban, hogy Németország nyeri a vébét, a Portugália elleni négygólos siker nem a véletlen műve. Nem lepődött meg a spanyolok súlyos vereségén sem. "Az ő idejük lejárt, ha valamelyik csapattól meglepetést várok, az inkább Anglia vagy Olaszország, igazából Brazília sem győzött meg az eddigi játékával" - mondta a látottakról Bajner Bálint. Hozzátette, a német futball megérdemelné a világbajnoki címet.

A saját karrierjére vonatkozó kérdésre azt mondta, kapott ajánlatot jelenlegi klubjától, Dortmundban kezdi a felkészülést a következő szezonra, de csak akkor marad, ha az első osztályban futballozhat. Ellenkező esetben más, külföldi csapatban folytatja a pályafutását.