Kolumbiai lány lett a vb-szépe

Daniela Ocoro kolumbiai szépségkirálynő
In this handout photograph from Miss World released on September 13, 2013, from Miss Colombia, Daniella Ocoro (L) and Miss Mexico, Marylin Chagoya Triana (R) pose together during a visit of the Miss World contestants in Bali Safari Park in Indonesia's resort island of Bali on September 12, 2013. AFP PHOTO / MISS WORLD ------EDITORS NOTE-------RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / MISS WORLD" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
A labdarúgó-világbajnokság 32 nemzetének képviseletében 32 lány mutatta meg bájait a negyedik alkalommal megrendezett szépségversenyen. A győztes a 25 éves kolumbiai Daniela Ocoro Mejia lett, aki hisz honfitársai vb-aranyában.
Vágólapra másolva!

A németországi Rustban megrendezett szépségversenyen a 19 és 29 év közötti versenyzőknek először a válogatott mezében, majd estélyiben és fürdőruhában is fel kellett vonulni.

A 3000 euróval gazdagodó győztes a 25 éves kolumbiai tanuló, Daniela Ocoro Mejia azt mondta, nagyon büszke arra, hogy megnyerte a viadalt, és bízik benne, hogy hazája válogatottja is hasonlóképpen tesz majd a két hét múlva rajtoló vébén.

Daniela Ocoro (balra) nyerte a vb-szépségversenyt Forrás: AFP/--

A második helyen Felicia Kitchings (Egyesült Államok), a harmadik helyen Laritza Párraga Arteaga (Ecuador) zárt.

A zsűriben olyan futballszakemberek ültek, mint az egykori FIFA-játékvezető Walter Eschweiler, a korábbi bolgár válogatott játékos, Krasszimir Balakov, a Bayern München korábbi játékosa, Thorsten Fink, illetve Waldemar Hartmann sportriporter.