Müller felesége Bayern-mezben alszik

Vágólapra másolva!
A 2006-os hazai rendezésű világbajnokságon még senki sem hallott az akkor 16 esztendős Thomas Müllerről, aki a jelenlegi vébén már az egyik legnagyobb felfedezettnek számít. A három gólnál járó középpályásról kevesen tudják, hogy már nős, felesége, a bűbájos Lisa pedig még hálóing helyett is Bayern-mezben bújik ágyba.
Vágólapra másolva!

Fantasztikus szezont tudhat magáénak Thomas Müller, a német labdarúgó-válogatott középpályása, aki a Bayern München csapatával bajnok és kupagyőztes lett, 34 Bundesliga-mérkőzésen 13 gólt szerzett, teljesítményével a válogatottban is alapemberré vált.

A 20 éves labdarúgó tavaly novemberben vette feleségül kedvesét, a bűbájos Lisát, aki a helyszínen, a Dél-afrikai Köztársaságban szorít férjének, s amint a svájci Blicknek elmondta, igazi futballistafeleség.

Forrás: AFP

"Thomas két éve karácsonykor a szülei házában kérte meg a kezemet" - mesélte Lisa, aki korábban szintén sportolt, díjlovaglóként és díjugratóként versenyzett, de dolgozott modellként is.

Lisa szereti a futballt, főleg a Bayern Münchent. "Otthon hálóing helyett mindig Bayern-mezben alszom, a legszebbeket a 25-ös számúban álmodom" - mesélte a lapnak, hozzátéve, Argentína ellen természetesen válogatott mezt húz magára a nézőtéren.