Torres a vb-labdára fogja a rossz formáját

Vágólapra másolva!
Fernando Torres, a spanyol labdarúgó-válogatott nemrégiben felépült csatára úgy véli, azért nem szerzett gólt hétfőn a Honduras ellen 2-0-ra megnyert találkozón, mert nem gyakorolt eleget a dél-afrikai világbajnokság hivatalos labdájával, a Jabulanival.
Vágólapra másolva!

"Nagyon boldog vagyok, hogy végre pályára léphettem, de edzenünk kell még a Jabulanival, mert gondjaink vannak vele" - nyilatkozta a győztes mérkőzés után a Liverpool csatára, aki számos ziccert hibázott el a találkozón.

Ha ezt tudjuk, Torrest szívesen vártuk volna az [origo] vb-labdatesztjére:


"Szerettünk volna ennél is nagyobb különbséggel győzni, de így sem vagyunk csalódottak. Azt hiszem, megtaláltuk az utat, amit innentől fogva követnünk kell" - mondta Sergio Ramos, a spanyolok védője. "Szerencsére a saját kezünkben a sorsunk, innentől csak rajtunk múlik a továbbjutás."

A spanyolok következő mérkőzése pénteken lesz Chile legjobbjai ellen, és a biztos továbblépéshez győzniük kell.

A legyőzött hondurasi válogatott szövetségi kapitánya, Reinaldo Rueda realistán nyilatkozott a következő, Svájc elleni találkozóról: "Nehéz mérkőzés lesz, de minden egyes összecsapás egyedi. Svájcnak remek csapata van, nekünk túl kell lépnünk az eddigi két vereségünkön ahhoz, hogy pontokat tudjunk szerezni."

"A lehetőség még mindig adott előttünk, még ha nagyon vékonyka is a reménysugár. Szeretnénk kihasználni ezt a kis esélyt az utolsó mérkőzésünkön" - mondta David Suazo, a nemrégiben felépült csatár arra utalva, hogy Honduras továbbjuthat, ha pénteken legyőzi Svájcot, Chile pedig Spanyolországot.