Gerrard: Green tanulni fog ebből a gólból

Vágólapra másolva!
Robert Green hibája két pontjába került Angliának a vb-n, de a kapust Steven Gerrard csapat- és Fabio Capello szövetségi kapitány is védelmébe vette.
Vágólapra másolva!

Nézze meg az Anglia-Egyesült Államok meccs összefoglalóját

Anglia korán vezetést szerzett az Egyesült Államok elleni meccsen, de nem tudta megőrizni az előnyt, miután Robert Green kapus óriási potyagólt kapott.

Steven Gerrard védelmébe vette a West Ham United kapusát: "Ez egy őrült dolog volt, nem hiszem, hogy kritizálnunk kellene érte. Az is benne van, hogy a labda furcsán viselkedik. Rob tanulni fog ebből, és talán később ő nyer meccset nekünk egy nagy védéssel. Mindannyian támogatjuk."

"A gól kisebb sokkot okozott nekünk, eltartott egy kis ideig, míg túltettük magunkat rajta. Fontos, hogy nem kaptunk ki a nyitómeccsünkön, ugyanakkor nyerni akartunk, ezért most hét pont megszerzése a célunk" - tette hozzá a Liverpool középpályása.

Fabio Capello diplomatikusan nyilatkozott csapatáról: "Jól játszottunk, de egy hibánkból gólt szerzett az ellenfél. Remélem, legközelebb szerencsésebbek leszünk. Néha a csatár kihagyja a helyzetet, néha pedig a kapus hibázik - ilyen a futball" - mutatott rá a játék egyik nagy igazságára az olasz szakember.