Eriksson: Kár, hogy kiestünk, nagyon jó játékosaim vannak

Vágólapra másolva!
Elefántcsontpart az utolsó csoportmeccsén három góllal legyőzte Észak-Koreát, ennek ellenére a továbbjutásról lecsúszott. Az afrikaiak svéd edzője csalódott is emiatt, míg a csoport másik meccse, a Brazília-Portugália után kissé furcsán nyilatkoztak az edzők.
Vágólapra másolva!

Sven-Göran Eriksson, Elefántcsontpart szövetségi kapitánya sajnálja, hogy csapata kiesett, mivel nagyon jó játékosokból áll: "A játékosok nagyon, nagyon jók. Sajnálatos, hogy haza kell mennünk, mert a csapat meccsről meccsre egyre jobban és jobban játszott. De ilyen az élet. El kell fogadnunk, hogy kiestünk."

Kim Jong Hun szerint csapata addig jó volt, amíg bírta erővel: "A következő vb-re a játékosainknak fejlődniük kell az egyéni képességek terén. Mentálisan és fizikailag is erősödnünk kell. Amíg bírtuk erővel, jó volt a védekezésünk, de utána átjátszottak bennünket."

A brazilok trénere, Dunga az ellenfélre fogta a portugálok elleni 0-0-t: "Mi megpróbáltunk győzelemre játszani, míg ellenfelünk nem. Mindig szerettünk volna támadni, ám a portugálok csak azt lesték, mikor hibázunk."

"Megfelelően zártuk a csoportkört, és már most a következő meccsünkre kell gondolnunk. A mai mérkőzésről csak annyit, hogy mind nekünk, mind a braziloknak nagyon nehéz volt" - közölte talányosan Carlos Queiroz, a portugálok edzője.