A WC-t kereste az angol öltözőbe tévedt szurkoló

Vágólapra másolva!
Az angol-algériai meccs után az angolok öltözőjébe bejutó szurkoló csak a WC-t kereste, ennek ellenére bíróság elé került az ügy.
Vágólapra másolva!

Több, egymásnak ellentmondó információ is megjelent az elmúlt napokban arról a férfiről, aki az Anglia-Algéria mérkőzés után az angolok öltözőjében kötött ki. A férfi Sunday Mirrornak adott nyilatkozatából az derül ki, hogy csak tévedésből jutott be az öltőzőbe.

"Egy biztonsági őr mondta azt, hogy a folyosón kell végigmenni a mellékhelységhez, de rossz ajtót nyitottam ki, és pont a válogatott öltözőjébe léptem be" - mesélte a 32 éves londoni Pavlos Joseph. Bevallása szerint óriási szurkolója a Manchester Unitednek és az angol válogatottnak, de az Algéria elleni gól nélküli döntetlen még őt is csalódottá tette, és ha már ott járt az öltözőben, el is mondta panaszait David Beckhamnek. "Azt mondtam neki, hogy az angol szurkolók nagyon sok pénzt költöttek arra, hogy itt lehessenek, és szégyennek tartjuk a focisták teljesítményét" - mondta Pavlos.

"Beckham erre azt kérdezte, hogy ki vagyok én. Erre csak annyit mondtam: Pavlos vagyok és szükségem van egy WC-re" - mesélte élményeit. Pavlos szerint néma csönd volt az öltözőben, a játékosokról pedig az jött le, hogy nagyon szégyellik magukat, lehajtott fejjel búslakodtak.
Az öltözőből egyébként néhány perccel Pavlos érkezése előtt távozott William és Harry herceg. Beckham annyit mondott az idegen látogatásáról, hogy Pavlos nagyon illedelmes volt, mondott valamit a játékosoknak, majd gyorsan távozott. Az angol szurkoló ennek ellenére nem ússza meg ilyen könnyen az esetet: a rendőrség őrizetbe vette és hétfő reggel bírósági tárgyaláson kell megjelennie.