A FIFA főhadiszállásán lopták meg Batistutát

Vágólapra másolva!
Johannesburg legelegánsabb szállodájában lopták meg Gabriel Batistutát. Az egykori argentin válogatottól készpénzt és hitelkártyákat vittek el a tolvajok. Ugyanebben a szállodában lakik a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, Joseph Blatter is.
Vágólapra másolva!

"Készpénzt és hitelkártyákat vittek el, amíg nem voltam a szobában" - idézi a 41 éves csatár legendát a német Bild című napilap internetes oldala.
Batistuta egyelőre csak nézőként van jelen a világbajnokságon, de a torna egyenes kieséses szakaszában már egy televízió szakkommentátoraként fog dolgozni. A csatár játékosként három világbajnokságon (1994, 1998 és 2002) vett részt, 78 mérkőzésen szerzett 56 góljával, pedig az argentin nemzeti csapat legeredményesebb futballistája.

Az ötcsillagos Hotel Michelangelo Johannesburg központjában a Sandton városrészben található. Az argentin csillag mellett itt lakik Joseph Blatter FIFA-elnök is a szervezet több magas rangú tisztségviselőjével egyetemben. Egy kétágyas szoba 400 dollárba (kb. 90 ezer forint) kerül egy éjszakára.