Ki megy ma? - Trabelszi, Koller

Vágólapra másolva!
A Portsmouth FC a Celtic FC bolgár középpályását, Sztilian Petrovot igazolná le. A Valencia CF a Benfica portugál válogatott szélsőjével, Simao Sabrosával erősítene. Az FC Internazionale középhátvédjét, Marco Materazzit az Atlético Madriddal hozták kapcsolatba.
Vágólapra másolva!

Az RCD Mallorca végleg megszerezné az FC Barcelona védőjét, Fernando Navarrót, aki az előző idényt kölcsönben töltötte a klubnál. A River Plate agrentin focistáját, Jonathan Santanát a Sevilla FC szemelte ki.

Az Udinese kapusa, Morgan de Sanctis a nyáron valószínűleg távozik az egyesülettől. A Manchester City az Ajax Amsterdam tunéziai jobbhátvédjével, Hatem Trabelszivel tárgyal.

A Premier League-ből frissen kiesett Sunderland AFC focistáját, Grant Leadbittert a Blackburn Rovers vinné. A Benfica bejelentkezett a VfL Wolfsburg argentin középpályásáért, Andrés D'Alessandróért, aki az előző idény második felét kölcsönben a Portsmouth FC-ben töltötte.

Az RCD Espanyol szeretné visszacsábítani egykori középpályását, Sergiót az RC Deportivótól. A Fiorentina megszerezte a másodosztályú Vicenza szerb kapusát, Vlada Avramovot.

Az FC Internazionale olasz lapértesülések szerint megegyezett a Palermóval Fabio Grosso leigazolásáról. Az AS Monaco leigazolta a Borussia Dortmund cseh támadóját, Jan Kollert. A Siena veterán csatára, Enrico Chiesa 2008-ig meghosszabbította szerződését.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!