Beckham nem majmolja Ginolát

Vágólapra másolva!
A vébéláz a fogadóirodákban is tetten érhető, a bukmékereknél szinte mindenre lehet fogadni a világbajnoksággal kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Nagyon sokan a statisztikákat böngészik, az előkészületi mérkőzések eredményeit próbálják összevetni a focisták jelenlegi formáival, és ez alapján próbálják megtippelni, hogy kire vagy mire érdemes nagy összeget tenni, de van, akik szerint ez a módszer teljesen elavult.

Akadnak olyan fogadási tétek is, amelyekhez semmilyen szakértelem sem kell. Négy évvel ezelőtt például az egyik népszerű kérdés az volt, hogy milyen frizurával játszik majd az ázsiai világbajnokságon David Beckham.

A sportingodds.com nevű internetes fogadóiroda szerint a legnagyobb odds a Hazafi fantázianevű frizurára volt: ez tulajdonképpen kopasz fejet jelent, rajta a Szent György-kereszttel. Jók voltak az esélyei a teljesen tar megjelenésnek, vagy a szőkítettnek is, arra viszont, hogy a korábbi hajkorona megmarad, már hétszeres pénzt fizettek - hiszen Beckham akkor sem volt híres arról, hogy sokáig megmarad egyfajta frizuránál.

A ma már legendás mohikánfrizura még többet fizetett, arra pedig a bukmékerek szerint szinte semmi esély sem volt, hogy a középpályás David Ginola-szerű hosszú hajat növeszt, ez 50-szeres nyereményt jelentett volna a merész játékosoknak.