Foglaljon hont!

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Próbálja ki a Honfoglaló világbajnoki változatát!

Ismeri a Honfoglaló nevű játékot? Szereti a labdarúgást, a nagy játékosokat és az emlékezetes mérkőzéseket? Ha mindkét kérdésre igennel válaszolt, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis oldalunkon a labdarúgó-világbajnokságok eddigi mérkőzéséivel, játékosaival, érdekes sztorijaival kapcsolatban tesztelheti tudását. A XVIII. világbajnokságra június 9. és július 9. között Németországban kerül sor, 32 csapat, számtalan sztár száll harcba a Világ Kupáért, a sportvilág egyik legnagyobb presztízsű és legfontosabb trófeájáért. Az eddigi 17 focivébé történései a mai napig témát adnak a futball szerelmeseinek, egy-egy gól, vitatott jelenet, szép mozdulat hosszú ideig megmarad a szurkolók emlékezetében.

Játékunkban ezekből a történésekből, statisztikákból gyártottunk kérdéseket, ahol négy lehetőség közül kell megtalálni a helyes választ. A játék szabályai tehát megegyeznek a Honfoglaló szabályaival, de ezúttal csak az az idei év egyik legnagyobb sporteseményére koncentrálunk. Ha úgy érzi, hogy mindent tud, amit érdemes a focivébékkel kapcsolatban, akkor ne habozzon, és regisztráljon játékunkba, igaz, akkor is megteheti ugyanezt, ha csak bővíteni szeretné hiányos ismereteit az eddigi világbajnokságokról.

Tudja, hogy ki lőtte a világbajnokságok történetének első gólját? Hogy ki volt az egyetlen játékos, aki mesterhármast ért el egy vb-döntőben? Emlékszik még, hogy mely olasz játékosok hagyták ki a büntetőt a 94-es világbajnokság fináléjának tizenegyespárbajában? Ha már a magyar válogatott meccseit nem követhetjük figyelemmel a legjobb csapatok seregszemléjén, akkor mérje össze tudását Ön másokkal, készüljön velünk a vébére, hátha újabb adatokkal, nevekkel, statisztikákkal bővítheti ismereteit.