Ki megy ma? - Senna, Nesta

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A West Bromwich Albion visszautasította a Wigan Athletic ajánlatát három játékosáért - a wiganiek Nathan Ellingtont, Curtis Daviest és Gera Zoltánt vitték volna. A Blackburn Rovers várhatóan leigazolja a másodosztályú Gillingham FC kapusát, Jason Brownt.

A Manchester United állítólag kilencmillió eurót fizetne a Villarreal CF-nek a spanyol válogatott középpályásért, Marcos Sennáért. A Valencia CF bejelentkezett az Atlético Madrid középpályásáért, Gabiért. A Fiorentina szeretné megszerezni a Real Madrid dán középpályását, Thomas Gravesent. A Palermo ajánlatot tett a Parma FC-nek az ausztrál középpályásért, Marco Brescianóért.

A lengyel Wisla Plock csatára, Ireneusz Jelen a francia AJ Auxerre-ben köthet ki. A Girondins Bordeaux szeretné leigazolni a Bayern Münchentől távozó brazil középpályást, Zé Robertót. Az Atlético Madrid megszerezte a másodosztályú Hércules CF U19-es válogatott középpályását, Miguel de las Cuevast. Olasz lapértesülések szerint a Chelsea FC érdeklődik az AC Milan középhátvédje, Alessandro Nesta iránt.