Podolski megsértődött a tévésekre

Vágólapra másolva!
Lukas Podolski, a német labdarúgó-válogatott támadója sem a világbajnokság alatt, sem utána nem kíván interjút adni az ARD állami televíziós csatornának, mert a társaság tulajdonában lévő WDR rádiócsatorna nem szünteti be a "Lukas naplója" című sorozatot, melyben a futballistát figurázzák ki.
Vágólapra másolva!

A közvéleménykutatások alapján a műsor nagyon népszerű. A sorozat a Podolskival kapcsolatos híreket, eseményeket tálalja "kicsit más értelmezésben". Az adásokat kisebb, helyi rádióadók is átveszik.

A német válogatott Svédország elleni szombati vb-nyolcaddöntőjét az ARD közvetíti, a csatorna minden mérkőzés után megszólaltatja a csapat legjobbjait, Podolski azonban semmilyen körülmények között nem kíván nyilatkozni.

"Ha két gólt szerzek, akkor sem állok szóba a csatornával, amíg az engem gúnyoló műsort nem szüntetik be" - mondta Podolski a Bild című lapban. "Ügyvédemmel gondolkozunk a jogi lépéseken is."

Wolfgang Schmitz, a WDR programigazgatója nem tart egy esetleges pertől. "Nem járatunk le senkit, hanem szórakoztatunk" - jelentette ki. "Poldi kölni srác, elvileg jó humorérzékkel kellene rendelkeznie. Jogilag a műsorunk támadhatatlan. Lukas a hisztivel csak lejáratja magát, illetve óriási reklámot csinál a sorozatunknak. Felajánljuk neki, hogy szerepeljen ő is az egyik részben. Ezzel sokkal jobban meg tudná védeni a hírnevét és tovább növelné a népszerűségét."