Szeged is a futballvébé lázában ég

Vágólapra másolva!
Sörfesztivál ide, Sláger Rádió Megaparty oda, a szegedi Széchenyi téren még a programokkal zsúfolt szombat délután és este is teltház várta a labdarúgó-világbajnokság soron következő mérkőzéseit.
Vágólapra másolva!

Nem lehet úgy végigsétálni Szeged városán sem, hogy az ember ne ütközzön kivetítőkbe és televíziókba. Szinte minden étterem hasznot próbál húzni a labdarúgó-világbajnokságból, s meccsnézési lehetőséggel várja a vendégeket.

A legnagyobb érdeklődés persze a Széchenyi téren található óriás kivetítőnél tapasztalható, gasztronómiai élményt ad végigsétálni az árnyas fákkal szegélyezett soron, jobbra grillkolbász és lacipecsenye illata csapja meg orrunkat, balra többféle sört csapolnak.

Forrás: [origo]

Már tart a visszaszámlálás a döntőre

A padokon pedig válogatott mezekbe öltözött szurkolók ülnek, s várják az újabb és újabb vendégeket. A megyei napilap, a Délmagyarország jóvoltából sztárvendégek szórakoztatják a nagyérdeműt, így a helyszínen megjelent már a Démász Szeged Vízisport Egyesület olimpiai bronzérmes kenusa, Vajda Attila, a bajnok paksi Atomerőmű SE kosarasa Kiss Zsolt vagy a helyi Nemzeti Színház igazgatója, Székhelyi József is.