Ki megy ma? - Bowyer, Pedersen

Vágólapra másolva!
A West Ham United megszerezte a Newcastle United középpályását, Lee Bowyert, aki ingyen válthatott klubot. Az 1. FC Köln védője, Christian Lell visszatért anyaegyesületéhez, a Bayern Münchenhez, amely az előző szezonra kölcsönadta őt a kölnieknek.
Vágólapra másolva!

Az Olympique Marseille leigazolta a harmadosztályú Libourne-Saint-Seurin középpályását, Mathieu Valbuenát.

A Werder Bremen francia középpályása, Johan Micoud hazatért egykori klubjához, a Girondins Bordeaux-hoz. Az RSC Anderlecht középhátvédje, Vincent Kompany a Hamburger SV-ba szerződött - a védőnek honfitársát, Daniel van Buytent kell majd pótolnia, akit eladtak a Bayern Münchennek.

A Real Sociedad csatára, Óscar de Paula 11 év után elhagyja a baszk klubot. A VfL Wolfsburg argentin középpályását, Andrés d'Alessandrót, aki a szezon második felét kölcsönben a Portsmouth FC-ben töltötte, a Real Zaragoza csábítja.

Az RC Deportivo a Racing Santander csatárával, Bodipóval erősítene. Az 1. FC Nürnberg csatára, Markus Daun a Bundesligából frissen kiesett MSV Duisburgba igazolt. A Sampdoria állítólag szívesen leigazolná az AS Monaco olasz csatárát, Christian Vierit.

A Palermo megszerezte az Ascoli középpályását, Roberto Guanát, illetve a Treviso FC futballistáját, Francesco Parravicinit. A Blackburn Rovers norvég szélsője, Morten Gamst Pedersen 2010-ig meghosszabbította szerződését.